Recomandare: Şi totuşi…

0
18
Recomandare - Şi totuşi...

Vă recomand călduros un articol al lui Daniel Branzai.
Şi mai mult decât cuvintele acestui articol e remarcabil duhul lui.
Pe mine m-a impresionat.

Și totuși, … împotriva unei opinii publice de pe bloguri din ce în ce mai încimentată în părerea ei despre fratele Iosif Țon, îndrăznesc să vă supun atenției două evidențe demne de luat în considerare:

1. Eram acasă la fratele Richard Wurmbrand când unul dintre cei mai anticomuniști militanți baptiști români căuta să-l convingă cât de periculos este „agentul“ Țon Iosif, venit de câțiva ani printre noi, în America. După ce l-a lăsat să-și termine pledoaria inchizițională, nenea Richard i-a răspuns:

„Știu, m-a vizitat și am stat de vorbă cu el. A stat unde stai tu acuma și l-am rugat să-mi povestească ce proiecte mai are, ce mai face, ce mai gândește pentru Romania. Auzi, eu spun că dacă comuniștii ăia sunt așa de proști ca să-și facă singuri rău și l-au trimis pe Iosif Țon în America, ar face bine să ne mai trimită unul doi ca el! Țon tipărește cărți, predică la Europa Liberă, aleargă ca mine prin biserici americane să strângă bani pentru toate astea și pentru cei din România … în timp ce tu și alții ca tine faceți doar zarvă și gălăgie.“

Citiţi continuarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.